duminică, 26 martie 2017

Marșul pentru Viață 2017



Duminică, 26 martie 2017, cu binecuvântarea Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, în orașul Călărași,  s-a organizat ghidat fiind de către Protopopul Circumscripției Călărași, Preotul Grigore DODON fiind susținut de preoții  protopopiatului împreună cu enoriașii, Marşul pentru viaţă 2017 „Ajută mama şi copilul! Ei depind de tine”.

Desfășurarea acestui eveniment se face pentru a trezi inimile oamenilor, pentru a le expune durerea copiilor, femeilor, familiilor, care suferă în această societate . Traseul parcurs, de către organizatorii marșului împreună cu familiile lor și cu enoriașii, de la autogară până la Primăria orașului,  a atras atenția mai multor persoane care s-au alăturat și ei acestui marș.

La finele traseului  în fața Primăriei protopopul de Călărași Protoiereul Grigore DODON a dat citirii cuvântului Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, „Ajută mama și copilul! Ei depind de tine! Tot aici, în semn de mulțumire către Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, a ținut cuvânt, Primarul orașului Călărași domnul Nicolae MELANIC, unde a menționat buna organizare a protopopiatului Călărași și implicarea abundentă în viața duhovnicească a societății, pe viitor având constrângere tot așa de prietenoasă și reciprocă între biserică și autoritățile locale. După aceste activități oamenii cu o speranță în suflet, că vor avea un viitor mai bun ei și copiii lor s-au îndreptat spre casele lor.





























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu