luni, 26 martie 2018

Săptămâna tineretului ortodox începe cu activități desfășurate la Călărași


Luni, 26 martie 2018, r-nul  Călărași a dat start activităților din Săptămâna Tineretului Ortodox, din Episcopia de Ungheni și Nisporeni la care au participat mai mulți preoți și tineri din Protopopiatul Călărași, participând la două activități.    
  
1. Seminar: Prețuiește viața tinere!, în cadrul programului Luna Pentru Viață 2018, conferențiar fiind prot. Vadim Corostinschi, Președintele Asociației Tinerilor Ortodocși din Moldova, care a prezentat valoarea prieteniei și raportul pe care îl au tinerii între ei. Tinerii fac multe greșeli în viață fiindcă nu ascultă de cuvântul părinților, profesorilor, celor care cu adevărat le doresc binele…


2. Concursul Brain-Ring, ediția a V -a. Concursul dat face parte din Proiectul Asociației Tinerilor Ortodocși din Moldova: Sunt tânăr și doresc să mă manifest intelectual și cuprinde un șir de activități desfășurate în rândul tinerilor din cuprinsul Episcopiei de Ungheni și Nisporeni.
     
La concurs au participat 5 echipe din r-nul Călărași din localitățile: or. Călărași, Bravicea, Temeleuți, Peticeni și Hirova. Învingătoare la acest concurs pentru prima dată a fost deodată două echipe, cea de la Călărași și Bravicea, care sau prezentat foarte bine. Pe lângă toate cadourile oferite de sponsorii noștri, tinerii vor participa la trei tabere: 
1.Tabără Tinerețea, de la egal la egal amical – perioada 5 – 8 iulie, or. Nisporeni. 
2.Tabără: De la tineri activi spre comunități participative – perioada 5 – 8 august
3.Tabără: Tinerețe fără bătrânețe -  perioada 29 august - 1 septembrie, Mănăstirea Hârbovăț.

Tot aici a fost prezentat numărul doi al revistei Tânărul Ortodox, care este un suport de dezvoltare personală a tânărului.

   Finala Concursului Brain-Ring o să fie în data de 1septembrie 2018 cu un vast program pentru tineri. Unde invităm pe toți tinerii la cea mai de amploare activitate desfășurată pentru tineri: Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din Moldova.
    
   Moderatorul concursului prot. Vadim Corostinschi, Președintele Asociației Tinerilor Ortodocși din Moldova, a ținut să mulțumească sponsorilor și susținătorilor concursului dat: Preasfințitului Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni, care sprijină proiectele ATOM, dna. Iulia Pancu, Șef Direcția Învățământ, Tineret și Sport Ungheni, Protopopiatelor și Mănăstirilor din cuprinsul Episcopiei de Ungheni și Nisporeni.

pentru mai multe poze și informație accesați: www.atosmd.club

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu