vineri, 28 aprilie 2017

Adunarea Ordinară a Protopopiatului Călărași



     Joi, 27 aprilie 2017, cu binecuvântarea Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, în incinta Paraclisului „ Icoana Maicii Domnului, Grabnică Ascultătoare”  din orașul Călărași, s-a desfășurat adunarea ordinară a circumscripției Călărași.Adunarea a fost prezidată de Protopopul raionului Călărași, Protoiereul Grigore DODON .
  În primul rând, la adunare părintele Protopop a adus un cuvânt de mulțumire din partea Preasfințitului PETRU, pentru preoții care n-au
fost indiferenți și au participat la manifestările care au fost organizate de episcopia de Ungheni și Nisporeni, adică „ Marșul pentru viaţă ” , „Drumul Crucii”, ş.a. La adunare s-a reamintit și de organizarea preoților, pentru participarea la concursul „Mâinile Mamei”,care se desfășoară în fiecare an cu binecuvântarea Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, în Duminica a 3-a după Paști , numită și Duminica Femeilor Mironosițe. Concursul în acest an se va desfășura în orașul Nisporeni la orele 13.00.
   Tot aici, în cadrul adunării, după cum este binecuvântarea Chiriarhului, s-a pus în discuție tema „Credința, condiție primordială a purificării de patimi”, pregătită de Protoiereul Serghei NEGRU.    Adunarea s-a încheiat cu darea de seamă pe luna aprilie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu