marți, 23 mai 2017

Adunarea Ordinară a Protopopiatului Călărași


Marți, 23 mai 2017,   cu binecuvântarea Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, în incinta Paraclisului „ Icoana Maicii Domnului, Grabnică Ascultătoare”  din orașul Călărași, s-a desfășurat adunarea ordinară a circumscripției Călărași.Adunarea a fost prezidată de Protopopul raionului Călărași,  Protoiereul Grigore DODON. 


La adunare protopopul a mulțumit din partea Chiriarhului și le-a înmânat diplome,  preoților din protopopiat ,care au participat la ediția a XII-a a concursului pascal „ Mâinile Mamei ” din orașul Nisporeni. Tot aici, s-au pus la discuție mai multe probleme din cadrul protopopiei, prin care cu diferite dezbateri sa ajuns la un numitor comun. 

Părintele protopop a anunțat preoții că în perioada de 5 – 8 iunie anul 2017 cu binecuvântarea Preasfințitului PETRU în orașul Nisporeni se va desfășura tabăra de odihnăpentru tineri și preoți cu un vast program de activități, îndemnând preoții să ea parte  la acea activitate. La sfârșitul adunării a fost primită darea de seamă pe luna mai

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu