miercuri, 22 martie 2017

Mesajul prețuirii vieții promovat în rândul tinerilor din Bahmut

Miercuri, 22 martie 2017, în incinta Gimnaziului din s. Bahmut r. Călărași a fost organizată o întâlnire cu elevii gimnaziului. Evenimentul a fost organizat de către parohul localității preot Oleg Istrati, tema întâlnirii a fost: PREȚUIEȘTE VIAȚA!!! 

Seminarul a fost împărțit în două părți. În prima parte preotul Oleg le-a vorbit celor mai mici ce cuprind clasele I-IV-a, iar în a doua parte claselor V-IX-a. Preotul le-a vorbit elevilor că viața are prioritate în orice împrejurare a vieții, bună sau rea și trebuie de străduit din toată puterea să nu ajungem la deznădejde pentru a nu nimeri în situații tragice care nu mai pot fi reperate, cum ar fi sinuciderea, și dacă totuși s-a ajuns la o așa stare atunci neapărat trebuie de apelat la ajutorul celor mai învârstă sau a unei persoane  mai apropiate...


La întâlnire a fost prezent și polițistul de sector domnul Serghei Cernițan care a vorbit elevilor despre ultimele evenimente negative care se petrec pe internet și anume a vorbit despre jocul morții ,,Balena albastră” și cum ar trebui să se protejeze să nu nimerea în plasa acestui joc.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu