luni, 21 februarie 2022

Adunarea Ordinară a Protopopiatului Călărași

 

     







Luni 21 februarie 2022 , cu binecuvântarea Preasfințitului Petru , în incinta Paraclisului „ Icoana Maicii Domnului, Grabnică Ascultătoare”  din orașul Călărași, s-a desfășurat adunarea ordinară și darea de seamă a circumscripției Călărași. Adunarea a fost prezidată de Protopopul raionului Călărași, Protoiereul Grigore DODON. La începutul adunării Protopopul a enumerat întrebările care urmau să fie discutate. Totodată a vorbit și despre perioada Triodului în care ne aflăm menținând despre Duminicile pregătitoare pentru post și postul propriu-zis. S-a vorbit și despre săptămâna cu harți ce are dezlegare la mâncărurile de dulce , dar și despre originea și scopul acestei săptămâni.

         Au  fost îndemnați preoții de a atrage atenția deosebită asupra pomelnicelor de a fi pomenite cu atenție pentru a nu sfia vreun suflet ce așteaptă această rugăciune.

       În cadrul adunării Protoiereul Serghei Negru  parohul Bisericii   Sfântul Mare Mucenic Gheorghe ” din s. Novaci, a dat citire și a explicat tema: „ Slujirea Pastorală în Biserică și Păstorii Parohiali ”.

          La sfârșitul adunării fiecare preot a primit ziarele abonate pentru credincioșii parohiei sale.





 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu